Monday, October 10, 2011

USRATUSSHOLIHEEN ONLINE STORE

USRATUSSHOLIHEEN ENTERPRISE (NS0066896-D)
(Pembekal Online Pakaian Bayi & Muslimah)




USRATUSSHOLIHEEN merupakan sebuah syarikat berdaftar di bawah SSM dengan bernombor pendaftaran (NS0066896-D) telah menjalankan perniagaan sejak ogos 2008 secara ONLINE dan menyediakan perkhidmatan jualan pakaian kanak-kanak mahupun koleksi busana muslimah secara borong/retail.

USRATUSSHOLIHEEN telah diusahakan oleh saya sendiri dengan bantuan dan kerjasama suami tercinta MUHAMMAD SHOLIHEEN AL-HAFIZ, mama dan papa tersayang juga adik beradik yang dikasihi.

USRATUSSHOLIHEEN dinamakan sempena gabungan 2 patah perkataan iaitu 'USRAH' yang bermaksud 'keluarga/family' dalam bahasa Arab dan 'SHOLIHEEN' yg diambil sempena nama suami saya yang juga dari Bahasa Arab yang membawa maksud 'orang-orang yang soleh'.

harapan saya, smoga anda semua berpuas hati dengan perkhidmatan kami dan sudi-sudilah member komen membina untuk kami memajukan lagi perniagaan dan perkhidmatan kami untuk anda semua pelanggan budiman.
--------------------------------------------------------------

Anda juga boleh terus ke Lokasi kami:

Lokasi (1)- MAIN STOKIST (WEEKDAYS)

MRSM GEMENCHEH, KM 37, Jln Tampin Gemas, Kg Sg. Dua, 73200 Gemencheh, Negeri Sembilan Darul Khusus

Lokasi (2) - WEEKEND,ini rumah PARENT kami -via appoinment

2922 Jalan SJ 3/2, Taman Seremban Jaya, 70450 Seremban, Negeri Sembilan Darul Khusus
-----------------------------------------------------------------

WEBSITE: http://usratussholiheen.blogspot.com/
eMAIL : usratussholiheen@yahoo.com
Waktu operasi : Mon-Fri (10AM - 10PM)
Ym:hannansofia
SMS : 019-3381357
----------------------------------------------------------------
Sebarang Pembayaran hendaklah dibuat kepada:


USRATUSSHOLIHEEN ENTERPRISE
CIMB - 05070000630104

Sila masukkan email kami sewaktu melakukan transaksi
usratussholiheen@yahoo.com
--------------------------------------------------------------


Salam,
Pn.Yuslinda
"KU MENCARI REDHA-NYA MELALUI PERNIAGAAN INI"

4 ulasan:

Anonymous said...

salam, brape harge gown Code : PG 8036
kalu nk 2 helai harge mcm ne pulak?
tq

Anonymous said...

harga party gown code PG8847-40 dgn PG2968P-42 untuk 2 helai bg setiap code tu bpe ek??lps tu stok mmg ade ke..

norlily nadjua mohd fadzil said...

salam, sy berminat dgn gaun oshkosh 823g utk saiz 24M, 3Y, 4Y dan 5Y.
Ade stok x? Boleh xbgtaw ukurannya; bahu dan labuh..tk.

mrs emy said...

Salam..sy ade order barang..seluar tight gap baby..dah isi form dah n dah bnkin duit..tp belum smpai pun brg tu..lame sgt lah..klu blh a.s.a.p ya..tq..